راهنمای دريافت رواديد

مدارك مورد نياز جهت دريافت ويزای
( كنفرانس - كنگره - سمينار- تحصيلی - خدمت )
فرم درخواست ويزا
دو قطعه عکس رنگی 4 × 3
مبلغ 50 دلار آمريکا برای هر نفر
اصل پاسپورت و یک برگ کپی از صفحه اول پاسپورت
کپی کارت ملی
کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه
اصل دعوتنامه
معرفی نامه به زبان انگليسی
کپی کارت پرسنلی
فیش حقوقی یا حکم کارگزینی اساتید محترم دانشگاه به همراه ترجمه انگلیسی
*لطفاً در صورتيکه قبلاً ويزای کشورهای عضو شينگن_انگليس استراليا_سوئيس_ آمريکا_کانادا و کره جنوبی را دريافت نموده ايد از آنها کپی گرفته و به همراه ساير مدارک به سفارت ارائه دهيد.
ادامه توضيحات در مورد جزئيات مدارک مذکور مورد نياز
فرم درخواست ويزا كه بايد از قسمت حرا‌‌ست ( Guard ) سفارت تهيه گردد. توجه به نكات زير ضروری می باشد:
برای هر پاسپورت ارائه يك فرم درخواست ويزای جداگانه ضروری است.
عكس رنگي 4 × 3 تمام رخ زمينه سفيد 2 قطعه برای متقاضی و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه
(هر 2 قطعه عكس بايد مثل هم باشند) لازم به ذکر است که عکسها باید 1 قطعه در قسمت مربوطه جای عکس چسبانده شود و 1 قطعه در گوشه سمت راست پايین فرم درخواست در زیر جدول منگنه گردد.
مبلغ 50 دلار آمريكا برای ويزای تا 3 ماه برای هر نفر و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه
دلار آمريكا بايد چاپ جديد بوده و از پذيرفتن دلار قديمی يا كهنه و رنگ رفته معذوريم.
متقاضيان ويزای بيشتر از 3 ماه می بايست مبلغ 80 دلار آمريكا پرداخت نمايند و در صورت وجود همراهان برای هر همراه نيز مبلغ 80 دلار پرداخت نمايند.
اصل پاسپورت و يك برگ كپی از صفحه اول پاسپورت
( لازم به يادآوری است كه پاسپورت بايد حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد و نيز به همراه ساير مدارك از زمان تحويل به مسئول ويزا تا آماده شدن ويزا نزد سفارت باقی بماند.)
ارائه کپی کارت ملی
کپی شناسنامه
در صورتی که متقاضیان ویزا اعضای یک خانواده باشند مانند (همسران- فرزندان و...) ارائه کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه و یا کپی عقدنامه نیز برای همسران ضروری می باشد.(در صورت ارائه کپی شناسنامه می بایست اسامی ذکر شده در کپی شناسنامه اعم از نام شخص و نام پدر و مادر درصفحه اول و نام همسر و فرزندان در صفحه دوم در کنار آنها به زبان انگلیسی نوشته شود.)
اصل دعوتنامه
كه بايد عنوان و موضوع كنفرانس- ثبت کنفرانس- تاريخ برگزاری كنفرانس - آدرس كامل - شماره تلفن تماس- تاريخ صدور دعوتنامه و همچنين مشخصات كامل دعوت شونده به وضوح در آن قيد شده باشد. توجه به نكات زير ضروری می باشد:
دعوتنامه بايد دارای مهر و امضا باشد.
اصل دعوتنامه بايد از طريق پست براي متقاضی ويزا ارسال گردد.
خواهشمنديم از فرستادن دعوتنامه به سفارت از طريق فكس يا پست خودداری فرماييد.
در صورت وجود همراه يا همراهان بايد نام آنها در دعوتنامه قيد شده باشد.
در صورتيكه يك دعوتنامه برای چند نفر صادر شده باشد; ارائه اصل دعوتنامه برای يك نفر و كپی آن برای بقيه افراد ضروری است.
متقاضيان محترم ويزای تحصيلی می بايست از دانشگاه مربوطه در كشور كره درخواست نمایند که با مراجعه به اداره مهاجرت درکشور کره برای ایشان درخواست ویزای تحصیلی نموده ودانشگاه پس از دریافت شماره ویزا از اداره مهاجرت کره آن شماره ویزا را از طریق ایمیل به ایشان فرستاده و فرد متقاضی ویزا پرینت آن را گرفته و به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهد. ( و یا ارائه اصل فرم پذیرش ثبت نام از دانشگاه نیز قابل قبول می باشد.)
همچنین ارائه پرینت حساب بانکی متقاضی ویزای تحصیلی ویا ولی قانونی وی به همراه ترجمه انگلیسی آن نیز ضروری می باشد.
دانشجویان محترم مقطع فوق لیسانس و دکترا که متقاضی دریافت ویزای شرکت در کنفرانس می باشند می بایست پرینت حساب بانکی - رزرویشن هتل - رزرویشن بلیط هواپیما و ضمانتنامه ای به زبان انگلیسی از طرف والدین یا همسرشان مبنی بر حمایت مالی و بازگشت قطعی ایشان به ایران بعد از اتمام کنفرانس را نیز به همراه سایر مدارک به سفارت ارائه دهند.
پزشکان محترم متقاضی ویزا لازم است کپی کارت نظام پزشکی و نیز ترجمه رسمی پروانه مطب به زبان انگلیسی و همچنین در صورت اشتغال در بیمارستان معرفی نامه به زبان انگلیسی از بیمارستان و نیز پرینت حساب بانکی خویش را به سفارت ارائه دهند.
معرفي نامه به زبان انگليسي
توجه به نكات زير ضروری می باشد:
ارائه معرفی نامه به زبان انگليسی از محل كار يا تحصيل برای متقاضيان ويزا ضروری می باشد.
(در صورت وجود همراه بايد نام وی نيز در آن ذكر شده باشد.)
اگر نام چند نفر در يك معرفی نامه موجود باشد ارائه اصل معرفی نامه برای يك نفر و كپی آن برای بقيه افراد ضروری است.
كارت پرسنلی
در صورت داشتن كارت شناسايی محل كار یا تحصیل ارائه كپی كارت الزامی است. همچنین ارائه کپی کارت عضویت در هیئت علمی اساتید محترم دانشگاه نیز ضروری می باشد.
پاره ای نكات قابل توجه
در صورت كامل نبودن مدارك يا اشتباه بودن آنها بخش كنسولی سفارت از پذیرفتن مدارک معذورمی باشد و مدارك را عودت می دهد. بنابراين خواهشمنديم از اصرار برای قبول مدارك ناقص خودداری نماييد.
صرف داشتن مدارك بايگانی شده از سفرهای قبلی در سفارت دال بر عدم ارائه دوباره مدارك نيست و برای هر بار گرفتن ويزا بايد دعوتنامه و مدارك جديد به سفارت ارائه شود.
مدت اعتبار ویزاهای صادر شده 3 ماه می باشد.
زمان رسيدگی به كليه امور ويزا و دريافت مدارك فقط از ساعت 09:00 تا 11:00 صبح
روزهای يكشنبه تا پنجشنبه می باشد.
(سفارت روزهای جمعه و شنبه و تعطيلات رسمی تعطيل می باشد)
تلفن سفارت : 4_88054900
شماره فکس بخش ویزا : 88065302
پيشاپيش از همكاری شما عزيزان سپاسگزاريم
مدارك مورد نياز جهت دريافت ويزای تجاری
فرم درخواست ويزا
دو قطعه عکس رنگی 4 × 3
مبلغ 50 دلار آمريکا برای هر نفر
اصل پاسپورت و يک برگ کپی از صفحه اول پاسپورت
کپی کارت ملی
دعوتنامه رسمی از يک شرکت کره ای
ترجمه انگليسی روزنامه رسمی يا جواز کسب
معرفی نامه به زبان انگليسی از محل کار
ليست بيمه و يا فيش حقوقی کارمندان شرکت با ترجمه انگليسی
صورتحساب پرداخت ماليات شرکت همراه با ترجمه انگليسی
کپي مدارک تجاری شرکت شامل بارنامه ها _ برگه های سبز ترخيص کالا از گمرک همراه با ترجمه انگليسی
کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه
پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه اخیر

*لطفاً در صورتيکه قبلا ًويزای کشورهای عضو شينگن _انگليس_ استراليا_سوئيس_ آمريکا_کانادا و کره جنوبی را دريافت نموده ايد از آنها کپی گرفته و به همراه ساير مدارک به سفارت ارائه دهيد.
ادامه توضيحات درمورد جزئيات مدارک مذکور
فرم درخواست ويزا كه بايد از قسمت حرا‌‌ست ( Guard ) تهيه گردد. توجه به نكات زير ضروری می باشد :
تمام قسمتهای فرم ويزا بايد با اطلاعات صحيح و دقيق پر گردد و قسمت پائين فرم نيز توسط شخص متقاضی ويزا امضا شود . همچنین ارائه شماره موبایل متقاضی نيز در فرم درخواست ویزا ضروری می باشد.
برای هر پاسپورت ارائه يك فرم درخواست ويزای جداگانه ضروری است.
عكس رنگي 4 × 3 تمام رخ زمينه سفيد 2 قطعه برای متقاضی و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه
( هر 2 قطعه عكس بايد مثل هم باشند) لازم به ذکر است که عکسها باید 1 قطعه در قسمت مربوطه جای عکس چسبانده شود و 1 قطعه درگوشه سمت راست پائین فرم درخواست در زیر جدول منگنه گردد.
مبلغ 50 دلار آمريكا برای ويزای تا 3 ماه برای هر نفر و در صورت داشتن همراهان برای هر همراه
دلار آمريكا بايد چاپ جديد بوده و از پذيرفتن دلار قديمی يا كهنه و رنگ رفته معذوريم.
متقاضيان ويزای بيشتر از 3 ماه می بايست مبلغ 80 دلار آمريكا پرداخت نمايند و در صورت وجود همراهان برای هر همراه نيز مبلغ 80 دلارآمريكا پرداخت نمايند.
اصل پاسپورت و يك برگ كپی از صفحه اول پاسپورت
( لازم به يادآوری است كه پاسپورت بايد حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد و نيز به همراه ساير مدارك از زمان تحويل به مسئول ويزا تا آماده شدن ويزا نزد سفارت باقی بماند.)
ارائه کپی کارت ملی
دعوتنامه رسمی از يك شركت كره ای
دكه در آن مشخصات شركت دعوت كننده شامل نوع فعاليت و آدرس كامل و شماره تلفن تماس و تاريخ صدور دعوتنامه و نيز کپی ثبت شرکت کره ای و ضمانت نامه ای مبنی بر بازگشت شخص دعوت شونده به ايران پس از اتمام ماموریت کاری وهمچنين مشخصات دعوت شونده شامل نام و نام خانوادگی كامل - شماره پاسپورت - تاريخ صدور و انقضای پاسپورت و شرح كامل هدف از مسافرت به كشور كره به وضوح در آن قيد شده باشد. توجه به نكات زير ضروری می باشد:
دعوتنامه می بايست توسط شركت دعوت كننده دركره به تأييد دفترخانه كره (Notary Public ) رسيده باشد.
اصل دعوتنامه بايد توسط شركت دعوت كننده كره ای از طريق پست برای متقاضی ويزا ارسال گردد بنابراين خواهشمنديم از فرستادن دعوتنامه به سفارت از طريق فكس يا پست خودداری نماييد.
مدت اعتبار دعوتنامه حداكثر 3 ماه پس از تاريخ صدور است.
در صورت وجود همراه يا همراهان نام آنها بايد در دعوتنامه قيد شده باشد.
اگر يك دعوتنامه برای چند نفر صادر شده باشد برای يك نفر اصل دعوتنامه و برای بقيه افراد بايد كپی دعوتنامه ارائه گردد.
ترجمه روزنامه رسمی يا جواز كسب
توجه به نكات زير ضروری می باشد:
برای كارمندان و مديران عامل شركتها و اعضای هيأت مديره ارائه كپی روزنامه رسمی شركت و كپی ترجمه روزنامه رسمی شركت به زبان انگليسی كه دارای مهر دارالترجمه و مهر دادگستری و نیز مهر وزارت امور خارجه باشد ضروری است.
برای مغازه داران يا تجار محترم ارائه كپی جواز كسب مغازه يا مجوز فعاليت اقتصادی همراه با کپی ترجمه رسمی به زبان انگليسی يك كدام از آنها كه دارای مهر دارالترجمه و مهر دادگستری و مهر وزارت امور خارجه باشد و يا کپی از تمام صفحات كارت بازرگانی نیز ضروری است.
ارائه کپی ترجمه روزنامه رسمی به زبان انگليسی برای متقاضی و همراهان وی نیز ضروری است.
معرفی نامه انگلیسی - کپی كارت پرسنلی
توجه به نكات زير ضروری می باشد:
برای كارمندان شركتها و مؤسسات ارائه اصل معرفی نامه به زبان انگليسی از شركت يا مؤسسه مربوطه روی سربرگ شرکت همراه با مهر و امضا و نام كارفرما يا مدير عامل که خطاب به بخش کنسولی سفارت کره جنوبی باشد و در آن مشخصات کامل شخص متقاضی ویزا اعم از نام و نام خانوادگی و شماره پاسپورت و تاریخ تولد و سمت شخص در آن شرکت و نیز هدف از سفر به کشور کره جنوبی و قید درخواست صدور ویزا برای شخص در معرفی نامه الزامی است.
اگر نام شخص در ترجمه روزنامه رسمی شركت قيد شده باشد مانند مدیران بازهم نياز به ارائه معرفی نامه انگلیسی می باشد.
در صورت وجود همراه بايد نام همراه نيز در معرفی نامه به زبان انگليسی ذكر شده باشد.
اگر نام چند نفر در يك معرفی نامه موجود باشد اصل معرفی نامه برای يك نفر و كپی آن برای بقيه افراد ارائه گردد.
در صورت داشتن كارت شناسايی محل كار ارائه كپی كارت الزامی است.
ليست بيمه و يا فیش حقوقی کارمندان شرکت به همراه ترجمه انگليسی
صورتحساب پرداخت ماليات شرکت به همراه ترجمه انگليسی
مدارك تجاری شركت شامل کپی بارنامه ها - Packing List ها - برگه های سبز ترخيص كالا از گمرك - LC به همراه ترجمه انگليسی
کپی شناسنامه
در صورتی که متقاضیان ویزا اعضای یک خانواده باشند برای مثال ( همسران – فرزندان و...) ارائه کپی ازصفحه اول و دوم شناسنامه و یا کپی عقدنامه نیز برای همسران ضروری می باشد.
در صورت ارائه کپی شناسنامه می بایست اسامی ذکر شده در کپی شناسنامه اعم از نام شخص و نام پدر و مادر در صفحه اول و نام همسر و فرزندان در صفحه دوم در کنار آنها به زبان انگلیسی نوشته شود.
پاره ای نكات قابل توجه
ددر صورت كامل نبودن مدارك يا اشتباه بودن آنها بخش كنسولی سفارت از پذیرفتن مدارک معذورمی باشد و مدارك را عودت می دهد. بنابراين خواهشمنديم از اصرار برای قبول مدارك ناقص خودداری نماييد.
مدت زمان اعتبار ویزاهای صادر شده 3 ماه می باشد.
صرف داشتن مدارك بايگانی شده از سفرهای قبلی در سفارت دال بر عدم ارائه دوباره مدارك نيست و برای هر بار گرفتنويزا بايد دعوتنامه و مدارك جديد به سفارت ارائه شود.
زمان رسيدگی به كليه امور ويزا و دريافت مدارك فقط ازساعت 09:00 تا 11:00 صبح
روزهای يكشنبه تا پنجشنبه می باشد.
( سفارت روزهای جمعه و شنبه و تعطيلات رسمی تعطيل می باشد )
تلفن سفارت : 4_88054900
شماره فکس بخش ویزا : 88065302 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

خدمات مهاجرت و خدمات تور
خدمات سفر ،خدمات حمل و نقل

تور قبرس شمالی، سفر به قبرس شمالی

تور آلانیا سفر به آلانیا

بدروم ،تور بدروم ، سفر به بدروم

آلانیا ، تور آنتالیا، سفر به آلانیا

مارماریس و سفر به مارماریس تور مارماریس